Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 23:49

Ανακοίνωσε και πορτιέρο | Έπονται και άλλοι

Ήταν να μην πάρει μπροστά όπως φαίνεται ο Πανθηραϊκός, αφού πριν λίγα λεπτά ανακοίνωσε την τρίτη του μεταγραφή για φέτος που θα είναι ο τερματοφύλακας με παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες Γιώργος Καλαμάτας.

Ο πορτιέρο έχει υπάρξει στο ρόστερ της Καλλιθέας στην Super League και έχει αγωνιστεί με επιτυχία, τόσο στην Δ’ Εθνική, όσο και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, σε ομάδες που πάντα πρωταγωνιστούσαν.KALAMATAS APOK

Ιδιαίτερο ρόλο στην συμφωνία έπαιξε ότι ο Γιώργος Καλαμάτας κατάγεται από την Σαντορίνη, όπου και διαμένουν μόνιμα μέλη της οικογένειας του. Ο Γιώργος Καλαμάτας είναι 27 ετών και έχει ύψος 1,85.

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού αναφέρει:

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Καλαμάτα Γιώργο, ο οποίος μάλιστα κατάγεται από το νησί της Σαντορίνης και από την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται στη θέση του Τερματοφύλακα και την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ένωση Βοτανικού. Καλωσορίζουμε το Γιώργο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Έπεται συνέχεια

Ο άνθρωπος που κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή και άλλα μέλη της διοίκησης τρέχει τα μεταγραφικά της ομάδας είναι ο κ. Συνολάκης. Ο Σαντορινιός επιχειρηματίας που μετρά χρόνια στον αθλητισμό, τόνισε ικανοποιημένος με τα μεταγραφικά της ομάδας, τα οποία είχαν μείνει κάπως στάσιμα λόγω των οικονομικών δυσκολιών: «Αναμένοντας τις οικονομικές εξελίξεις είχαμε φρενάρει κάποιες μεταγραφικές περιπτώσεις, τις οποίες βάλαμε πάλι στην ατζέντα μας από σήμερα. Ξεκινήσαμε με τις πρώτες ανακοινώσεις και την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε με παίκτες που έχουμε συμφωνήσει και κατά βάση αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες», είπε ο κ. Συνολάκης και κατόπιν πιέσεων μας για περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες συμπλήρωσε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι στόχος μας είναι να αποκτήσουμε ένα πλούσιο ρόστερ με ισάξιους ποδοσφαιριστές ώστε να έχουμε πάντα καλές εναλλακτικές λύσεις. Θα αποκτηθούν 6-8 ακόμα ποδοσφαιριστές και θα ανακοινωθούν την στιγμή που πρέπει».

Δείτε ένα βίντεο με αποκρούσεις του Καλαμάτα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares